“Щоби потім не було боляче”. Порошенко проголосував на виборах президента

Президент Петро Порошенко заявив, що коли під час голосування у неділю, 21 квітня, не “керуватися розумом”, то “спочатку може бути трохи смішно і весело”, але згодом стане “боляче”.

Про це він сказав спілкуючись із журналістами на виборчій дільниці, передає Еспресо.TV.

“Дуже важливо, щоби під час голосування ми керувалися розумом, бо не смішно. Спочатку може бути трохи смішно і весело, але потім щоб не було боляче”, — зазначив кандидат в президенти.

Також він висловив впевненість у тому, що нинішні вибори мають захистити ті досягнення у європейській та євроатлантичній інтеграції й поступ в проведенні реформ, які були досягнуті протягом останніх п’яти років.

“Не важливе прізвище того, хто буде обраний. Надзвичайно важливими є стратегія і шлях, якими нація і держава, будуть продовжувати рух. І дуже важливо, дуже важливо, не втратити країну”, — додав Порошенко.

“Покладаюся на мудрість українського народу… Політики — то таке. Народ є, згідно з Конституцією, носієм державної влади”, — підсумував він.

Голосувати Порошенко прийшов з дружиною Мариною, синами Олексієм та Михайлом, невісткою Юлією й онучками. На запитання представників ЗМІ про те, де голосують його доньки, президент відповів, що вони вже проголосували дві години тому.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини