У компанії Роговцевої та Парубія: Порошенко прийшов на Майдан

На Майдані Незалежності проходить акція на підтримку кандидата у президенти, чинного глави держави Петра Порошенка. Акцію назвали “Захисти Україну”.

Перед присутніми на сцені виступала народний артист України, довірена особа Порошенка Ада Роговцева, міністр культури Євген Нищук, спікер Андрій Парубій, кобзар Тарас Компаніченко – пише gazeta.ua

“Зробимо правильний вибір. Слава Україні”, – сказала Роговцева.

На центральній площі зібралася велика кількість людей.

“Шановний Майдане, це особливо місце, сакральне. Я, проходячи повз, не міг не зупинитися”, – звернувся до присутніх Нищук.

Згодом на сцену вийшов Порошенко.

“Мене надзвичайно тішить і надихає самоорганізація українців, прагнення донести правдиву інформацію до тих наших співгромадян, на яких впала пелена виточених телевізійних технологій, усіх цих комедійних клубів”, — сказав він.

Про кандидата у президенти Володимира Зеленського Порошенко заявив: “Людина, яка зеленого поняття немає ні про економіку, ні про армію”.

Президент закликав присутніх прийти на виборчі дільниці 21 квітня.

“Прошу 21 квітня прийти на вибори. Самому прийти. І обов’язково привести рідних і близьких. Завдання — прошу переконати мінімум трьох прихильників Зеленського та інших кандидатів і привести їх на дільницю”, — заявив Порошенко.

Тим часом площею рухалася колона людей.

Присутні заспівали гімн України.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини