“Бачу, що Володимир уже сам боїться, бо розуміє, що він на це не підписувався” – Наталія Юсупова

Відома український волонтер Наталія Юсупова записала відеозвернення до своїх підписників після перегляду програми «Право на владу» за участю Володимира Зеленського та його команди. Наталія Юсупова зазначає, що після перегляду програми у неї двояке відчуття.

Результат пошуку зображень за запитом "наталія юсупова"

За словами волонтера, з одного боку, вона не відчуває ніякої злості по відношенню до Зеленського, бо видно, що він людина щира, до того ж він не був в політиці, не крав, не брав участі в якихось схемах, договорняках. З іншого боку, Зеленського по-людськи шкода, тому що він йде, не зовсім розуміючи куди – величезна країна, втрачені величезні території, ми тільки почали вилазити з глибокої економічної кризи. Країна до сих пір у війні і тому Головнокомандувачем ЗСУ має бути людина, яка візьме на себе ризики.

Юсупова зазначила, що при всіх мінусах Петро Порошенко може приймати сам рішення і за ці рішення він сам же відповідає. Чи зможе так вчинити Зеленський – велике питання. «Переконалася, що для мене Зеленський не може бути Президентом», – зазначила блогер. Вона додає, правильним кроком для Зеленського було б створити свою партію, попрацювати в Парламенті, а потім вже приймати для себе рішення – йти в Президенти. Поки ж Зеленський абсолютно у всіх темах просто «плаває», він не розуміє нічого в фінансах, про багато тем, які вже давним-давно обговорює країна, він чує вперше.

Джерело: Cтартко

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини