Порошенко та Зеленський майже зрівнялися в рейтингу на Західній Україні (оновлені дані)

Раніше Володимир Зеленський випереджав Петра Порошенка на 3%

35% мешканців Західної України планують проголосувати у другому турі президентських виборів за Володимира Зеленського, а 34% — за Петра Порошенка. Про це свідчать результати останнього опитування соціологічної групи «Рейтинг», – повідомляє Твоє місто.

Ще 9% відповіли, що не голосуватимуть узагалі, а решта 22% — не змогли відповісти. Опитування проводили12-16 квітня, похибка дослідження становить 1,8%.

Як і раніше Володимир Зеленський має підтримку більшості і в інших регіонах України та у різних вікових групах. Загалом за Володимира Зеленського планують голосувати 51,8% усіх опитаних та 72,7% — серед тих, хто визначився і має намір голосувати. За Петра Порошенка, відповідно, голосуватимуть 19% та 27,3% виборців.

Якщо раніше найбільша частка опитаних вірила в перемогу на виборах чинного президента, то зараз 62% опитаних вважає, що президентом стане Володимир Зеленський. У перемогу Петра Порошенка ж вірять лише 17% респондентів. На Західній Україні ці показники становлять 49% та 29% відповідно.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини