“Перемога Зеленського на виборах 21 квітня 2019 року це – Маленький крок для Світу і Великий для України!” – ветеран АТО

Вже 21 квітня відбудуться вибори на пост Президента України, та досі не вщухають дискусії стосовно кандидатів. Кожен хоче висловитися на користь того чи іншого претендента на пост головнокомандувача.

Один із таких постів розмістив на своїй сторінці у Facebook український військовий, командир батальйону «Київщина» Юрій Покиньборода:

“Чому я буду голосувати за Зеленського. Частина третя і остання.
Перемога Зеленського на виборах 21 квітня 2019 року це – Маленький крок для Світу і Великий для України!
– Вперше на посаду Президента буде обрана людина яка не була комуністом, комсомольцем або агентом КДБ.
– Вперше за історію України посаду Президента обійме несистемна людина, яка ніколи не була в політиці, не займала державних посад та не крала гроші з бюджету.
– Вперше в історії України народ консолідується не ЗА якогось чергового політика з солодкими обіцянками, а проти корупції, брехні, СИСТЕМИ, та діючого президента і скаже йому остаточне ПРОЩАВАЙ!!!! Ламаючи при цьому стереотипи олігархічної системи нав’язаної українцям – що НАРОД НІЧОГО НЕ ВИРІШУЄ.
– Вперше в історії України президент-корупціонер може бути притягнутий до кримінальної відповідальності за корупційні злочини. І якщо це буде зроблено це буде початком нової ери панування ЗАКОНУ над посадами.
– Вперше в історії України вибори виграє кандидат який проводив свою передвиборчу компанію в Інтернеті та підняв молодь яка ніколи не цікавилася політикою. Це взагалі ПРОГРЕС політичної свідомості українців.
– Якщо Зеленський виконає те що обіцяв а саме – ПРИЗНАЧАТИ на посади враховуючи думку народу, то це буде ПЕРШИМИ кроками до ПРЯМОЇ ДЕМОКРАТІЇ в Україні!
– Вперше в Україні з Дня Незалежності може бути проведений АУДИТ міжнародними аудиторами для з’ясування цін на газ, електроенергію, інфляцію та інше.
– В любому випадку переобрання діючої влади це плювок в обличчя корупції від народу України.
Можна ще багато чого розписати, але я вважаю, що потрібно писати короткі пости виклавши в них саме головне. Так до читачів скоріше доходить сенс написаного. Дякую за розуміння.”

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

Алла Гунченко для Amazing Ukraine

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини