День Львова 2019 – де святкувати: повна програма заходів

День Львова 2019 – де святкувати: повна програма заходів
День Львова 2019 – де святкувати: повна програма заходів

Місто Лева – старовинне та прекрасне, з неймовірною історією та архітектурою цього року буде святкувати свій вже 763 день народження!

День Львова 2019 – де святкувати: повна програма заходів
День міста у Львові 2018

День міста у Львові

Коли День Львова? Традиційно львів’яни святкують день свого міста у першу суботу травня, у 2019 році вона припадає на 4 число.

День міста Львів 2019 – це безліч подій, концертів, освітніх та розважальних заходів, які ніяк не вміщаються в один день! Саме тому, як і кожного року, весь Львів святкуватиме протягом всіх вихідних!

День міста Львів не може минути без справжнього святкового параду – у найкращих його традиціях! Тут крокуватиме безліч відомих особистостей та учасників різноманітних освітніх, громадських та інших організацій, акторів та музикантів,  дитячих та дорослих колективів. І все це у супроводі великого талановитого оркестру! Ще тут можна буде помітити артистів на ходулях та лицарів. А може – когось ще, хто знає, чим здивує Львів цього року?

День Львова – це дійсно вагома для міста подія, саме тому програма на вихідних щоразу вкрай насичена. Відвідати усі події – навряд чи вдасться, проте обрати найцікавіші і весело провести День Львова 2019 – цілком можливо!

День Львова 2019 – програма

День Львова 2019
День Львова 2018

Ні для кого не секрет – львів’яни люблять і шанують традиції. Саме тому, щороку є безліч подій, котрі вже давно стали традиційними! Проте щоразу організатори додають щось нове і цікаве, щоб навіть тим, хто не пропустив святкувань ще жодного року, завжди було що побачити нового.

Важливо також згадати й те, що День міста Львова святкується далеко не лише у центральній частині міста – безліч подій відбувається і на Сихові, і на Левандівці – це такі райони Львова, а у аеропорту імені Данила Галицького зазвичай проводять флешмоб – запрошення на основні святкування.

У цей день буде особливо багато музики! Варто просто прогулятись центром і матимете можливість послухати безліч духовних оркестрів.

З цікавих подій на День міста Львова 2019 ми обрали для Вас кілька найцікавіших!

Святкова сцена на Ринку

Хоча різні сцени встановлюються і на проспекті Свободи і у парках міста, найбільшою та найбільш запальною традиційно стає святкова сцена на Площі Ринок.  На День Львова тут зазвичай виступають як дитячі та народні колективи, так і різноманітні відомі гурти, тому тут кожен зможе послухати музику до душі.

Фестиваль “Флюгери Львова”

Фестиваль “Флюгери Львова”
Фестиваль “Флюгери Львова”

«Флюгери Львова» – це саме той фестиваль, що кожного року відкриває фестивальний сезон. Тільки найбільш якісна музика від улюблених джазових виконавців. Те, що не можна проґавити!

Барбекю фест

Барбекю фест
Барбекю фест

Відсвяткуємо день міста в комбінації зі святом живота? Для любителів смачно поїсти щороку проводить BBQ Фест, де вправляються з м’ясом на вогні найкращі шеф-кухарі Львова. Тут слухають тільки правильну музику, п’ють крафтове пиво та насолоджуються життям! А ще тут буде безліч розіграшів, майстер-класів та презентацій. Must visit!

Міський пікнік

Міський пікнік
Міський пікнік

Традиційно Міський Пікнік проходить у Парку імені Івана Франка. Кожен бажаючий може приєднатись та чудово провести день з сім’єю – тут буде не лише безліч фудкортів з різноманітною вуличною їжею, а і програма та цікаві події.

Час та локації у програмі можуть змінюватись, проте для тих, хто точно збирається на День Львова 2019 – програма гарантовано буде цікавою та насиченою!

Фото з відкритих джерел

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини