Тіна Кароль здійснила мрію 8-річного хлопчика на очах у мільйонів глядачів (відео)

Учора, 14 квітня, у півфіналі вокального шоу Голос країни-9 команда проекту влаштувала несподіваний сюрприз для 8-річного Данила, який бореться з онкологією вже три роки. Понад усе підопічний Здійсни мрію Даня Чобанюк мріяв познайомитися з Тіною Кароль і заспівати разом з нею пісню Україна – це ти.

Про це повідомляє 1+1

І для хлопчика, і для зіркового тренера до останнього ця зустріч була повною несподіванкою. Даня думав, що просто їде на концерт. І навіть коли з автівки хлопчика зустріла куратор проекту, телеведуча Лідія Таран, він не здогадався, що став головним героєм справжньої спецоперації здійсненя мрій.

Разом з Лідією Даня спостерігав за вокальним шоу з віп-сектору, коли до нього підійшла ведуча Катерина Осадча, яка і розповіла усім глядачам про давню мрію хлопчика.

Розчулена Кароль одразу підійшла до Дані і не могла стримати емоцій:

Мій зайчику, привіт! Це правда, що про тебе розказали? Ти справжній боєць!

А потім, під акомпонемент оркестру, вони заспівали пісню Україна – це ти. Усе це відбувалося у прямому ефірі, на очах у мільйонів глядачів.

Куратор проекту Лідія Таран розповіла зворушливу історію хлопчика:

«У Дані рак. Після 8 курсів хіміотерапії українські лікарі відправили хлопчика на лікування до Італії. Там він дуже сумував за батьківщиною і увесь час слухав пісню Тіни Кароль «Україна – це ти». Хлопчик повернувся в Україну з вірою, що вже повністю одужав. Відтоді Даня увесь час, щодня, наспівує її пісні. І дуже мріяв заспівати про Україну разом з Тіною Кароль!»

Допомогли здійснити цю мрію хлопчика команда Голосу країни та головний продюсер великих розважальних проектів 1+1 Володимир Завадюк.

Підтримати маленького мрійника на ефір прийшли ведучі Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін, Людмила Барбір та Неля Шовкопляс, а також ведуча ТСН. Тиждень Алла Мазур, яка одразу після свого вечірнього ефіру вирішила приїхати в студію Голосу:

Насамперед я прийшла на ефір підтримати Даню, у якого здійснилася мрія.

Даня дуже хвилювався, але сказав мені, що у нього все вдалося і було круто. Спасибі усім, хто долучився до здійснення мрії».

Здійснення мрії Дані стало експериментом для усієї команди проекту, адже вперше підготовка до здійснення і  сама кульмінація відбувалися у прямому ефірі – спочатку у ефірі ТСН.Тиждень, а потім у прямому ефірі Голосу країни.

Під час зворушливою зустрічі соцмережі одразу вибухнули словами підтримки. Багато користувачів були розчулені до сліз.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини