“До вчора мене пригнічувало, що голосуватиму за ПП вимушено, то пригнічення більше немає” – Юлія Бориско

Юлія Бориско
Юлія Бориско

Телеведуча Юлія Бориско підтримала чинного Президента України Петра Порошека після вчорашніх скандальних телефонних перепалок з Володимиром Зеленським.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Думала, не засну після вчорашніх телефонних дебатів. Але заснула і прокинулась на піднесенні. До третьої ночі читала, що хто понаписував – і, Боже, як приємно бачити своїх! Це майданне відчуття спорідненості!

І якщо до вчора мене пригнічувало, що голосуватиму за ПП вимушено і не за покликом серця, то пригнічення більше немає. Вернулась давно забута повага до сильної сторони президента, особливо на контрасті з телефонним співрозмовником. А з повагою до сильної особистості вже значно приємніше за неї голосувати. Ну, і сміхові приступи мені ще довго гарантовані))) Одне слово – Кулик)))

Думаю, навіть на смер тному одрі він згадає той оп-па-засада-вечір, коли прийшов заочно викривати гаранта, а довелося це робити під його важким поглядом. Як якась байка «Лев і Кулик». Кулики ж навіть в природі «харчуються виключно дрібними безхребетними істотами», а тут…)))»

Думала, не засну після вчорашніх телефонних дебатів. Але заснула і прокинулась на піднесенні. До третьої ночі читала,…

Gepostet von Юлія Бориско am Freitag, 12. April 2019

Алла Гунченко для Україна Неймовірна.

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини