Амбасадорка Франції здивувала всіх грою на бандурі

Амбасадорка Франції в Україні Ізабель Дюмон вразила публіку грою на бандурі. Відповідне фото у Twitter показав державний секретар МЗС України Андрій Заяць.

Про це повідомляє Український інтерес

“Посол Франції Ізабель Дюмон⁩ після промови українською мовою заграла на бандурі! Дипломат може бути ефективним лише, якщо справді поважає і любить країну, де працює. Кажу це й українським дипломатам (держави-агресора це не стосується)”, – написав він.

До речі, пані Дюмон пообіцяла навчитися грі на українському інструменті ще у березні під час презентації цьогорічної програми “Французької весни”. За її словами, це має стати справжнім символом французько-української взаємодії.

Для дипломатки бандура стала не першим музичним інструментом. Дюмон віртуозно володіє віолончеллю. Своє вміння вона продемонструвала торік на відкритті фестивалю на Софійській площі.

Амбасадорка часто бере участь в усиляких заходах. Днями у Києві вона разом з колегами подолала напівмарафон – 21 кілометр.

Раніше Дюмон не побоялася написати Всеукраїнський диктант, також прочитала вірш Тараса Шевченка до його 205-го дня народження.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини