Від +3 до +18: прогноз погоди у Львові на тиждень

Сьогодні, 8 квітня, небо майже весь день буде хмарним, вдень можливе невелике прояснення. Без опадів. Температура повітря вдень сягатиме +18 градусів, а вночі опуститься до +8. Вітер східний, 1-3 м/с.

Про це повідомляє Твоє місто

Завтра, 9 квітня, зранку буде ясно, проте до обіду небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря впродовж дня прогріється від +7 до +15. Вітер північно-східний, 3-4 м/с.

У середу, 10 квітня, протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вдень знизиться до +11, а вночі похолоднішає до +5. Вітер північно-східний, 3-4 м/с.

У четвер, 11 квітня, буде так само похмуро та сухо. Температура повітря впродовж дня коливатиметься від +5 до +11 градусів. Вітер північно-східний, 3-4 м/с.

У п’ятницю, 12 квітня, буде хмарно увесь день. З ранку буде йти дрібний дощ, який припиниться тільки ввечері. Температура повітря знизиться до 4-7 градусів тепла. Вітер північно-східний, 3-4 м/с.

У суботу, 13 квітня, впродовж усього дня буде йти дощ. Температура повітря коливатиметься в межах 5-6 градусів тепла. Вітер північно-східний, 3-4 м/с.

У неділю, 14 квітня, буде все ще похмуро, проте сухо. Температура в межах 3-6 градусів тепла збережеться, проте вже з наступного понеділка має потеплішати. Вітер зміниться з північно-східного на південно-східний та посилиться до 4-6 м/с.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини