Двоє незнайомих раніше львів’ян виявили у РАЦСі свідоцтво про шлюб між собою

40-річний одружений львів’янин випадково дізнався, що має ще одну дружину, зареєстровану майже 20 років тому.
Двоє незнайомих раніше львів’ян виявили у РАЦСі свідоцтво про шлюб між собою

40-річний львів’янин випадково виявив, що має двох офіційно зареєстрованих дружин – одну з 1999 року, а іншу з 2004. Керівник управління юстиції Львівщини підтвердив ZAXID.NET інформацію про два офіційно зареєстровані шлюби, зазначивши, що в наступні кілька днів проводитимуть розслідування, аби з’ясувати як таке стало можливим.

Про те, що 40-річний львів’янин має двох офіційно зареєстрованих дружин, стало відомо після того, як одна з цих жінок вирішила укласти шлюб зі своїм хлопцем з Іспанії.

«Вчора другу подзвонила якась Наталя і повідомила, що виявляється вона є його дружиною!!!! Друг повідомив дівчині, що багато років щасливо одружений з коханою дружиною і що ця Наталя помилилася. Але дівчина благала зустрітися, бо вона планувала з майбутнім чоловіком, котрий прилетів з Іспанії укласти шлюб за добу, а виявилося, що вона заміжня. Так ось, він зустрівся з цією Наталею і отримав офіційну відповідь від реєстратора шлюбу, що він двоєженець!»повідомила у суботу 29 грудня відома львівська активістка Наталія Шелестак, особисто знайома з 40-річним львів’янином, що потрапив у таку незвичну ситуацію.

У коментарі ZAXID.NET вона уточнила, що дуже добре знає цього чоловіка і він не міг одружуватися в 1999 році, оскільки був тоді в армії. За її словами, коли цей чоловік одружувався у 2004 році, то не мав жодних проблем при реєстрації шлюбу. Ані в його паспорті, ані в паспорті 38-річної Наталі, яка виявилася його першою дружиною, не було відміток про цей шлюб.

«Ця жінка постійно проживає в Іспанії і приїхала до Львова рєєструвати свій шлюб. Їй відмовили і дали дані мого знайомого, з яким вона нібито від 1999 року перебуває у шлюбі. Вона його знайшла у соцмережах і написала, що в них є спільна проблема. Вони разом пішли в той РАЦС і там їм показали акт про те, що 19 років тому вони нібито взяли шлюб. Їм порадили йти в суд і скасовувати цей документ. Наразі викликали поліцію, щоб розібратися з цим. Його дружина поки навіть не знає, що виникла така ситуація», – розповіла ZAXID.NET Наталія Шелестак.

Керівник львівського управління юстиції Тарас Грень підтвердив ZAXID.NET інформацію про цей випадок. «Зараз проводяться слідчі дії – пані Наталя звернулася у поліцію. Поки нічого офіційно по суті коментувати не можу, бо потрібно спершу з’ясувати, що насправді відбулося. Можу тільки підтвердити, що є ці два акти реєстрації шлюбу», – заявив Тарас Грень.

За його словами, попередні результати розслідуваня мають з’явитися до середи-четверга наступного тижня.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини