Неочікувано: “Голос країни-9” достроково покинула одна з найщиріших учасниць ( відео)

 24 березня у рамках вокальних нокаутів на проекті “Голос країни-9” виступила Магдалена Паскар з команди Дмитра Монатіка.

Дуже емоційно конкурсантка виконала трек “У мене немає дому” гурту “Один в каное”. Колеги Монатіка настільки пройнялися співом Магдалени, що всі як один порадили Монатіку віддати дівчині перше крісло, пише ТСН

Однак рішення зіркового тренера приголомшило всіх.

“Безумовно вражений тобою, твоєю силою, тонкою душею. Я казав і буду повторювати, ти прийшла на цей проект з важливою місією донести всім, хто бачить, хто чує, що нічого неможливого в житті немає, якщо старатись, вірити, бути добрим. Ти нарешті зрозуміла, що музика вміє лікувати і ти вмієш лікувати душі своїм співом. Я дуже не хочу, щоб вона перетворилася для тебе на спорт, на змагання. Я хочу щоб ти продовжила свою місію, але вже не в шоу, а у житті і хочу тебе запросити на прямі ефіри, бути разом з нами, але не боротись, а отримувати насолоду від музики. Магдаленочко, я тобі дуже дякую за роботу”, – звернувся до Магдалени зірковий тренер.

Таким чином Магдалена Паскар припинила участь у шоу попри те, що у Дмитра ще було два вільних стільця.

А от один з тренерів Дан Балан зізнався, що не зрозумів, що сталося. “Я не зрозумів, вона що, ні на жодному місці?” – запитав Балан.

На що йому Монатік відповів:

“Вона прийшла з місією і вона її виповнила на цьому шоу дуже достойно і зараз я не хочу, щоб вона боролася. Я хочу щоб вона отримувала задоволення від музики, саме тому вона поза конкурсом. Сьогодні вона вже переможець”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини