Оля Фреймут привезла дітей до Львова і поринула у спогади

Популярна українська телеведуча Оля Фреймут приїхала у своє рідне місто Львів для того, щоб провести церемонію нагородження “ТОП-50 успішних жінок Львівщини”.

На своїй сторінці в Instagram Оля розповіла, що приїхала до Львова не одна, а зі своїми молодшими дітьми – Валерієм та Євдокією, повідомляє Канал 24.

Фреймут опублікувала фото з парасолею поблизу університету імені Івана Франка, у якому зірка у юності вчилася на факультеті журналістики.

“Прокинутися у Львові – прокинутися в дитинстві… Розповідала дітям : “Ось через дорогу вікна моєї університетської аудиторії… Бачите гарну будівлю із барельєфами? Це мій університет! А ось пан переходить дорогу – без волосся, Валерій, так, бо не носив у дитинстві шапку… Євдокія! А ось машина з морозивом; і бабунечка з порожнім пакетиком – біжить на Краківський ринок купити картопельку і зіллячко. Валерій, а бачиш панянку у нових туфельках ? Їй йти незручно, певно нині святкує день народження”. Милий Львів. Тепер я знайомлю тебе з моїми дітьми,
– написала телеведеча під знімком.”

View this post on Instagram

Прокинутися у Львові – прокинутися в дитинстві . Увесь ранок роздивлялися крізь вікно Bankhotel Lviv @bankhotellviv людей на вулиці .На широких підвіконнях номеру місця вистачило на мене, Валерія та Євдокію . Аж п`ять вікон в одній кімнаті … Розповідала дітям : «Ось через дорогу вікна моєї університетської аудиторії … Бачите гарну будівлю із барельєфами ? Це мій університет !.. А ось пан переходить дорогу – без волосся, Валерій , так. Бо не носив у дитинстві шапку … Євдокія ! А ось машина з морозивом ; і бабунечка з порожнім пакетиком – біжить на Краківський ринок купити картопельку і зіллячко. Валерій , а бачиш панянку у нових туфельках ?- їй йти незручно , певно нині святкує День народження…». Милий Львів. Тепер я знайомлю тебе з моїми дітьми .

A post shared by FreimutOlia (@freimutolia) on

Фото з відкритих джерел.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини