Оскар – не показник таланту, – Джулія Робертс зробила гучну заяву про свою нагороду

LOS ANGELES, CA - JANUARY 25: Actress Julia Roberts attends the 21st Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 25, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Джулія Робертс / Instagram/ @juliaroberrts

 

Знаменита голлівудська акторка Джулія Робертс в новому інтерв’ю зізналася, що саме допомогло їй отримати одну з найбажаніших статуеток у кіноіндустрії. Як заявила знаменитість, талант не зіграв в цьому першорядну роль.

Головна героїня фільму “Красуня” Джулія Робертс отримала статуетку Оскар за “Найкращу жіночу роль” у 1991 році. Після цього її популярність зросла у декілька разів, а про її талант писали чи не всі знамениті глянці. Однак, як ствердила акторка у своєму новому інтерв’ю для The Guardian, талант зіграв у її досягненні другорядну роль, про це повідомляє канал 24.

Під час розмови з кореспондентом Джулія Робертс також зізналася, що отримала головну роль у фільмі “Красуня” лише після того, як вісім попередніх актрис відмовилися. А в кінцевому результаті успіх картини приніс їй світову славу і Оскар у 1991 році.

Це не показник таланту. Швидше, певна удача і наявність розуму, який допоміг не упустити її,
– сказала актриса.

View this post on Instagram

#Oscars2019 #JuliaRoberts 😍

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberrts) on

Фото з відкритих джерел.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини