На Львівщині зафіксували перший з початку року тиждень “безпечних” ДТП

Впродовж тижня на дорогах Львівщини вперше від початку ніхто не загинув. Про позитивну динаміку наслідків ДТП під час апаратної наради в ЛОДА розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа.

За даними Національної поліції, тиждень від 11 по 17 березня минув без летальних випадків на дорогах Львівщини. Це перший такий тиждень від початку року, про це повідомляє zaxid.net.

«Минулого року у пікові моменти ми на тиждень мали 8-10 загиблих у ДТП по нашій області. Після початку превентивної кампанії це число поступово зменшилося до 2-3 загиблих. І ось нарешті минув тиждень без жодного летального випадку на дорогах Львівщини. Сподіваюся, що така динаміка зберігатиметься й надалі, а наші дороги стануть безпечними», – розповів Валерій Середа.

Найбільшим ДТП за період 11-17 березня на Львівщині стало зіткнення двох автомобілів п’ятницю, 15 березня, на автодорозі М-10 сполученням «Львів – Краковець». Під час цього зіткнення постраждали п’ятеро людей, двоє з яких опинилися в лікарні.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини