Що розповідають львів’яни про ТРЦ Spartak (відгуки людей)

15 березня, у Львові відбулося cвяткове відкриття спортивно-торгово-розважального центру Spartak.

VG Львів зібрав перші відгуки львів’ян.

Хоча новий заклад позиціонує себе, як “спортивно-торгово-розважальний”, проте перше слово поки що зайве. Зі спортивного наразі нічого немає.

Басейн олімпійського стандарту, про який тільки й мови впродовж вже багатьох місяців, ще не працює. Голова Львівської облради Олександр Ганущин на своїй сторінці у “Фейсбук” запевнив, що чекати залишилося недовго.

“Вже в березні у Спартак #Sportlife відкриє двері до ось такого басейну”, – йдеться у його дописі.

Басейн у

Басейн у “Спартаку” поки що не працює. Фото Олександр Ганущин.

Більшість магазинів комплексу у день відкриття теж ще не працювали (карту магазинів СТРЦ “Спартак” можна переглянути за посиланням). А ось 7-зальний кінотеатр Multiplexта магазин мережі продуктових супермаркетів “Сільпо” вже відкрили.

“Сільпо з джаз-зоною – реально круто. Але… Ніде ще немає терміналів, тому з картками не йдіть. Ціни теж перевіряйте з чеком і на речах. В тому випадку на купівлі дитячої книги помилились на 20 гривень. Зі спортивного в комплексі хіба назва, гирькі, які висять та об лаштовані, як декорації, і реально класно задекорована стіна зі спортивними елементами”, – розповіла львів’янка Людмила Томашевська.

А ось, як про “Сільпо” розповідають у самому магазині: “Рухаючись між рядами під ритми Луї Армстронга та Елли Фіцджеральд, ви знайдете величезний акваріум із найсвіжішими устрицями і подову піч на дровах, поласуєте гарячою піцою та відчуєте аромати і смаки добірних сортів кави у спеціалізованому бутику”.

Проте у відкритті нового СТРЦ є й позитивні моменти. Скріншот коментаря з

У відкритті нового СТРЦ є й позитивні моменти. Скріншот коментаря з “Фейсбук”.

Білий рояль -

Білий рояль – “родзинка” нового закладу. Фото zaxid.net.

З неробочого у “Спартаку” і автомати з видачі талонів у підземній автопарковці. До речі, на виїзді з паркінгу досі не прибране будівельне сміття. Працює техніка.

Незважаючи на відкриття, біля

Незважаючи на відкриття, біля “Спартака” киплять будівельні роботи. Скріншот коментаря з “Фейсбук”.

Скріншот коментарів з

Скріншот коментарів з “Фейсбук”.

А ще багатьох дуже непокоять затори, які й так дуже часте явище на вулиці Мазепи.

Містяни переживають, що закоркована вулиця Івана Мазепи з відкриттям

Містяни переживають, що закоркована вулиця Івана Мазепи з відкриттям “Спартака” взагалі стане непроїзною. Скріншот коментаря з “Фейсбук”.

Нагадаємо, що спортивну базу “Спартак” збудували у 1930-х роках спеціально для проведення Чемпіонату світу зі стендової стрільби. Тут облаштували відкритий басейн, купальні, трамплін. Тоді комплекс називався “Замарстинів”, однак після Другої світової війни його перейменували на “Спартак”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини