Найкращий двірник Львова отримав у подарунок поїздку в Європу

У Львові визначили найкращих двірників міста. З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення їх нагородили, переможець конкурсу отримав в подарунок туристичну поїздку в Європу.

Про це повідомляє Zaxid.net

Переможцем конкурсу у 2019 році став двірник ЛКП «Балатон-409» Володимир Катинський. Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий вручив переможцю подяку від громади Львова та подарунковий сертифікат на тур «Вікенд в Європі – Краків, Прага, Відень та Будапешт». 5 двірників з інших районів Львова, які також набрали найбільшу кількість голосів, нагороджені подяками і подарунковими сертифікатами на мандрівку в Кам’янець-Подільський. Серед них:

– Ганна Баран – двірник ЛМКП «Айсберг» Галицької районної адміністрації;

– Роман Рокитський – двірник ЛКП «Сяйво» Залізничної районної адміністрації;

– Ольга Крап – двірник ЛКП «Господар» Личаківської районної адміністрації;

– Олеся Бутиль – двірник ОСББ «Чукаріна, 7» Сихівської районної адміністрації;

– Ярослава Пивовар – ОСББ «24-й Меридіан» Франківської районної адміністрації.

фото прес-служби ЛМР
«Кожен двірник отримає ще премію в розмірі посадового окладу. Будь-які реформи завжди починаються з чистоти. Важливо, щоб чистота була фізична», — сказав під час нагородження міський голова Львова Андрій Садовий.

72-річний переможець конкурсу «Найкращий двірник Львова-2019» Володимир Катинський працює двірником з 2006 року. Пан Володимир прибирає 1-3 під’їзди будинку №4 на вул. Гетьмана Мазепи та прибудинкову територію. Від мешканців будинку неодноразово отримував подяки за якісну і сумлінну роботу, а від ЛКП «Балатон-409» – грамоти.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини