У Львові їздить маршрутка, в котрої провалюється дно (відео)

У Львові, на маршруті №42 їздить автобус, в котрого від найменшого доторку провалюється дно.

Про це у соціальних мережах написав Тарас Шотік, передає Вголос.

“Маршрут № 42, 09.03.2019. Арка над лівим заднім колесом не просто ржава, вона зіржавіла наніц – її фізично немає. Відповідно, пасажири реально ризикують на ходу провалитися на колесо. Щоб цього не трапилось, дірку в підлозі заклали гумових килимком (із глаз долой – із сєрдца прочь 🙂 ), рештки підлоги зміцнено якоюсь пластиною на болтах, а ряд сидінь над колесом поставили на кутник, приварений до залишків кузова, які ще не зіржавіли. Наскільки надійною є ця конструкція, можете уявити самі.

Направду, в мене навіть немає питань до водія, в мене питання до тих, хто б мав контролювати безпеку пасажироперевезень. Панове, скільки ми, мешканці Львова, маємо платити, щоб безпека та комфорт перевезень у нас були хоч на рівні середньої африканської країни? Може, треба закласти в тариф гроші на вітамінчики для зору для транспортної інспекції (чи хто у нас цим займаєься)?! Це ж яким сліпим треба бути, щоб не побачити діри в підлозі (чи за цю сліпоту хтось вам на лапу “відкашляв”?)

P.S. Власне, щодо африканської країни, я не перебільшую: якось у маршрутці познайомився із нігерійськими студентами. Гарна, кажуть, у нас країна, тільки от маршрутки – жахливі… Отак і живемо.”

Зазначається, що власники маршруту прикрили аварійне дно автомобільними килимами. Автор відео зазначає, що подібне нехтування правилами, може призвести до трагедії.

Зазначимо, що маршрут №42 у Львові обслуговує приватний перевізник АТП-14630.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини