Українка увійшла до трійки найталановитіших людей у світі

Українська художниця Ксенія Симонова, яка з грандіозним успіхом завойовує увагу аудиторії США, виборола третє місце в шоу “Америка шукає таланти. Чемпіони “(America’s Got Talent).

Переможцем став картковий фокусник Шим Лін, а друге місце дісталося черевовіщунці  Дарсі Лінн Фармер.

Симонова стала єдиною призеркою талант-шоу, яка не є американкою. У фіналі вона виступила з номером I Love.

“Це безмежно щасливий момент, який хочеться продовжити. Здорово бути в трійці найталановитіших в світі людей. Здорово брати участь в такому проекті. Дякую Вам всім за Вашу підтримку!”, – написала дівчина на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у фіналі шоу Симонова намалювала “анімацію на піску” під назвою “Кохання завжди перемагає”. Це історія перемоги любові над смертю і перемоги життя над війною, кажуть в прес-службі художниці.

“Америка шукає таланти” (America’s Got Talent) – проект на телеканалі NBC. Вперше шоу вийшло на екрани влітку 2006 року. Головний приз – один мільйон доларів.

Ксенія Симонова – майстер пісочної анімації, переможниця телеконкурсу “Україна має талант”, фіналістка російського телеконкурсу “Хвилина слави 2010”, учасниця Євробачення-2011 від України (разом з Мікою Ньютон). У 2010 році Симонова отримала звання “Заслужений художник Автономної Республіки Крим”, в 2013 році – “Заслужений діяч мистецтв України”.

Джерело: Сегодня

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини