Скутер почекає: вінницький школяр вразив українців своїм вчинком

У Вінницькій області учень восьмого класу Володимир Шкута віддав всі свої заощадження для дівчинки, у якої діагностували пухлину головного мозку. Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

14-річній Олі Войтенко з села Немія лікарі в кінці 2018 року діагностували пухлину головного мозку і сказали батькам, що врятувати дитину може тільки операція, яку можуть зробити в Туреччині. Щоб підняти дівчинку на ноги, необхідну суму почали збирати всім селом і навіть райцентром.

Коли про історію Олі Войтенко дізнався учень 8-го класу першої школи Могилів-Подільського Вінницької області Володимир Шкута, то він відразу відгукнувся і віддав зі своїх заощаджень для дівчинки спочатку 100 гривень, а потім подумав і приніс усі свої заощадження – він збирав на скутер і назбирав три тисячі гривень.

“Про хворобу дівчини я дізнався від вчительки. Спочатку я здав для Олі 100 гривень, а коли почув, що їй потрібно зібрати 31 тисячу доларів, вирішив віддати все, що назбирав. Гроші півроку відкладав на скутер, але він почекає. Для хворої дівчинки вони важливіші”, – розповів хлопчик.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини