У Львові пенсіонерка стверджує, що їй нахамив водій маршрутки, через безкоштовний проїзд

маршрутка

5 лютого за словами львів’янки Стефанії Яремко, водій автобуса №53 (номерні знаки ВС 1380 АА), який обслуговує перевізник ТзОВ “Успіх БМ”, нахамив їй через безкоштовний проїзд.

Про це повідомила сама пенсіонерка на “Гарячу лінію міста Львова”, – передає 032.ua.

За словами Стефанії Яремко, коли вона зайшла у вказаний автобус, водій “у грубій формі почав її відчитувати”, тому що жінка – пенсіонерка та має право на безкоштовний проїзд, а інші пасажири, мовляв, повинні за неї платити, оскільки саме через пенсіонерів за віком підняли вартість проїзду.

“[Водій сказав також – ред.], аби я звернулася до пана Садового, щоб він за мене заплатив. Це все було сказано в дуже некоректній формі, цьому водію ніхто не давав права мене ображати. Якщо його не влаштовує його робота, то нехай звільняється. Я не проти оплачувати проїзд, якщо приймуть відповідну постанову. Просто неприємно жити в суспільстві, в якому забули про людяність”, – пожалілася львів’янка.

Згодом адміністратор “Гарячої лінії міста Львова” повідомив, що на підставі звернення жінки в управлінні транспорту Львівської міськради проведуть службове розслідування, і за його результатами вживатимуть відповідні заходи.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини