Львівський співак потрапив до нацвідбору Євробачення

Ivan NAVI став одним із шістнадцяти конкурсантів Національного відбору цього року.

Про це пише Tvoemisto.tv.

Львівський виконавець Ivan NAVI став одним із шістнадцяти конкурсантів Національного відбору Євробачення. Про це організатори конкурсу повідомили на своїй сторінці в Instagram.

Цього року пісенний конкурс пройде в Ізраїлі. Крім Ivan NAVI, за право представляти Україну на Євробаченні поборються гурт KAZKA, чия пісня «Плакала» потрапила на десяте місце світового чарту платформи Shazam, та TAYANNA, яка братиме участь у конкурсі вже втретє.

«Національний відбір знов тішить дуже якісним складом виконавців і абсолютно різними жанрами. Традиційно до нас прийшли нові, молоді й цікаві артисти, зі своїм музичним баченням і вже сформованою популярністю. Є серед учасників і ті, кому минулого року на етапі кастингу удача не посміхнулася. Приємно, що вони не склали руки, а прислухалися до наших порад і використали цей рік, аби підготуватися максимально якісно і професійно. Найцінніше, що знову готові боротися зірки, які вже мають досвід участі в цьому непростому відборі», – зазначає музичний продюсер Національного відбору Руслан Квінта.

Учасники цьогорічного відбору:

Braii

Freedom jazz

KAZKA

YUKO

The Hypnotunez

LAUD

TAYANNA

Brunettes Shoot Blondes

VERA KEKELIA

ЦеШо

Ivan NAVI

ANNA MARIA

BAHROMA

LETAY

КiRA MAZUR

KHAYAT

Ivan NAVI – львівський виконавець, колишній учасник телепроекту «Голос країни». Дебютував у 2016-му році з піснею «Такі молоді», яка на сьогодні має майже 2 мільйони переглядів на YouTube. Зараз в арсеналі співака 9 пісень та 6 відеокліпів. 5 жовтня Іван у Львові презентував свій дебютний альбом, після чого відправився у клубний тур містами України.

22 січня відбудеться жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах, 9 та 16 лютого. Фінал Національного відбору Євробачення запланований на 23 лютого. Транслюватиме цьогорічний Національний відбір традиційно телеканали СТБ та UA: ПЕРШИЙ.

Андрій Костюк, Tvoemisto.tv

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини