На Драгобраті двоє людей впали з підйомника (відео)

Начальник крісельної дороги звинувачує самих туристів.

На Драгобраті двоє людей впали з підйомника

Про це повідомила одна із постраждалих Анна Самородова на своїй сторінці у соцмережі, інформує Перший.

“Я сьогодні вдруге народилася.
День був прекрасний, каталочка супер, і тут ми поїхали «в ялинки». Сідаємо з Михайло Шаманов на крісельний підйомник Вершина, опускаємо ту залізяку, на яку ставлять лижі і борд (поняття не маю, як вона називається, фото прикріплю), проїжджаємо метрів 15-20, і тут ця сама залізяка виривається з кріплень і летить вниз. Разом з нами. Точніше, ми падаємо з підйомника разом з нею. За секунду до цього Міша каже «щось внизу», я подумала, що зачепила сніг лижею, але носочки були підняті, це виключено. Загалом, звалилися ми разом з цією залізякою вниз. Люди поруч в шоці, ми не менше.
Ось як ви думаєте: які дії повинні бути логічними далі? Ні! Підйомник ніхто не зупинив, мало того, що ми застрягли в цьому снігу, впали на залізяку, нам знизу співробітники Драгобрат кричать «відповзіть звідти, приберіть голови, тут люди їдуть»! Що!?! В сенсі?? Кілька хвилин ми намагалися вибратися звідти самі, поки інші люди чіплялися ногами об ту саму залізяку. Ну а ми ухилялися від інших крісел. Коли вдалося встати, я захопила ту саму залізяку і намагалася спустити. Нарешті! Через деякий час нам додумались допомогти. Підходжу до працівників, а вони такі «Так, розкрутилося. Ну нічого, буває » Ми стояли вкопані. Що значить «Буває»? А якби це сталося в середині підйому, де висота близько 15 метрів? «Буває»? Я навіть боюся про це думати …
Спускаємося вниз, заходжу в касу, чую, дівчинка просить у співробітників пояснити цей інцидент, вони їхали відразу за нами. Тільки коли почали піднімати шум, з нами все таки вирішили поговорити. Ця дівчинка виявилася журналісткою.
Що найцікавіше, нам сказали: «Можливо, ви сильно на нього натиснули». Це як би підйомник. А на ту підставку ставити борд і лижі. Що значить сильно натиснули? Ще були версії, що я зачепила лижею сніг і ми впали (знову ж таки, а найпрекрасніша, що це ми його спеціально зламали. На питання: «Якби це трапилося в середині підйому?», Нам сказали «Так що ви придумуєте, там такого б не сталося». А де гарантії?
Мені запропонували компенсацію. Щоб ця ситуація була забута. Скіпаси. Серйозно? А якщо завтра ще люди впадуть? А може комусь пощастить менше?Ну це жесть, друзі. Я до сих пір в шоці “, – йдеться у дописі.

Начальник крісельної дороги звинувачує самих туристів.

На Драгобраті двоє людей впали з підйомника

Мовляв, ті не дотримувалися правил безпеки та неправильно поклали лижі на штангель. Самі ж туристи обурені. Кажуть, що насправді це підйомник був несправним.

Обвалилося кріплення. До того ж, після падіння ніхто не зупинив кріселку. Постраждалі переконані: серйозно не травмувалися тільки завдяки невеликій висоті.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини