У Львові оголосили умови відновлення роботи різдвяного ярмарку

У вівторок, 25 грудня, комісії при Сихівській та Галицькій районних адміністраціях ЛМР дозволили відновити повноцінну роботу різдвяного ярмарку у Львові за умови дотримання певних вимог. Від 23 грудня на ярмарку могли працювати лише ті хатинки, де не підігрівали їжу.

Як повідомила прес-служба ЛМР, відтепер щоденно перед початком роботи організатори ярмарку зобов’язуються проводити огляд кожного об’єкта на своїй території. А у випадку виявлення порушень, не допускати відкриття об’єкту торгівлі до моменту їх усунення, пише Zaxid.net

Також на робочому місці кожного учасника ярмарку мають бути медичні картки працівників та документи щодо проходження гігієнічного навчання, а ще – сертифікати якості продуктів харчування, пакувального матеріалу та товарно-транспортних накладних.

Кожен підприємець, що реалізовує харчову продукцію, має закупити дезінфікуючі засоби для рук з відповідними сертифікатами якості, а також дотримуватись температурного режиму та чистоти під час приготування харчових продуктів.

Нагадаємо, що 22 грудня, міська комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням мера Львова Андрія Садового прийняла рішення тимчасово закрити на перевірку різдвяний ярмарок у Львові.

Причиною цього рішення став вибух газового балону та пожежа на території ярмарку неподалік головної ялинки Львова. Внаслідок вибуху постраждали п’ятеро людей, двоє з них потрапили до реанімації. Одного з потерпілих після надання допомоги відпустили додому.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини