У Львові заборонили гральний бізнес

У Львові заборонили гральний бізнес. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 21 грудня, під час засідання виконавчого комітету міста.

Про це повідомляє Твоє місто

За словами директорки юридичного департаменту ЛМР Гелени Пайонкевич, місто не має жодного впливу на діяльність грального бізнесу у Львові, а подібні заклади прикриваються вивісками «Національна лотерея».

«Відповідні органи ніяк не реагують на подібні заклади. Європейська хартія місцевого самоврядування дозволяє нам прийняти таке рішення. Тому ми звертаємося до державних органів перевірити “Національні лотереї”, розмістити біля таких закладів соціальну рекламу, що в цих закладах є гральний бізнес, а адміністративно-технічне управління повинне демонтувати вивіски у гральних закладах», — наголосила Гелена Пайонкевич.

Втім, представник «Національної лотереї» повідомив членам виконавчого комітету, що заклади мають відповідну ліцензію і не є гральним бізнесом. Тому попросив чиновників виключити «Національну лотерею» зі списку перевірок.

Департамент управління безпеки міста, громадські організації і представник «Національної лотереї» тепер мають створити робочу групу, розробити дорожні карти і перевірити всі заклади, де ймовірно є гральний бізнес, та заклади, які незаконно маскуються під «Національну лотерею».

Вікторія Ейсмунт

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини