Львівська компанія потрапила у ТОП-500 ІТ-компаній світу

Львівська компанія N-iX потрапила до списку найкращих світових ІТ-компаній Software 500. Про це повідомляє Ain.ua.

Серед інших вона посіла 406 місце рейтингу. Компанії оцінювали на основі інформації про доходи за рік, як від продажу ліцензій, так і від послуг. До першої десятки рейтингу ввійшли такі світові лідери, як IBM, Microsoft, Accenture, Oracle, SAP, Apple, Hewlett-Packard, Ericsson, Dell та Tata Consultancy.

N-iX – це українська ІТ-компанія з головним офісом у Львові, яка вже більше 15 років співпрацює з американськими та європейськими компаніями. Торік вона також увійшла до рейтингу Software 500. Крім цього, компанія входить до сотні найкращих аутсорсингових компаній світу за версією ІАОР.

У торішньому рейтингу фігурувала українська N-iX, і ще 7 компаній, які мають центри розробки в Україні. В цьому році в рейтингу – N-iX та Nix Solutions, а також компанії, у яких є великі українські представництва – EPAM, Luxoft, Wix, Limelight, Materialise, Intetics, First Line Software, CoreValue Services, CS Odessa, TEAM International Services.

N-iX знаходиться на 406-му місці, Nix Solutions – на 418-му, EPAM – на 96-му, Luxoft – на 135-му, Wix – на 168-му, Materialise – на 353-му, Intetics – на 429 -му, First Line Software – на 430-му, CoreValue Services – на 440-му, CS Odessa – на 447-му, TEAM International Services – на 443-му.

Software 500 – це щорічний рейтинг, який уже 15 років складає один із найавторитетніших видань про ІТ Software Magazine. Сюди входять найбільші світові виробники програмного забезпечення та постачальники послуг ІТ.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини