Львів’янка на конкурсі краси виборола титул «TOP of the Universe»

Львів’янка Уляна Оксенюк, яка представляла Україну на конкурсі «Місіс Всесвіт» на Філіппінах, виборола титул  «TOP of the Universe».

Про це повідомляє Дивись.info

«Дуже дякую журі, що саме мені довірили корону і звання MRS TOP of UNIVERSE 2018, адже це дуже відповідальний титул, тому що я тепер входжу до складу журі міжнародного конкурсу краси, а саме: мене делегували на конкурс Women of the Universe, який відбудеться в США 2019.

Один з моїх найголовніших обов’язків: організувати наступного року міжнародний форум за участю титулованих жінок з усього світу у себе на батьківщині. Дуже хочу, щоб саме наше місто приймало гостей! Львів, ви як, готові до цього масштабного престижного дійства?» – написала учасниця конкурсу краси.

Уляна Оксенюк зазначила, що тепер  зобов’язана представляти свою соціальну програму «Відповідального батьківства» та бути мотиваційним спікером в різних куточках світу. Вже погодженні домовленості з Індією та Філіппінами!

«Власне це і є моя найголовніша «корона», – наголосила Уляна Оксенюк.

До речі, корона, яку я отримала Уляна, інкрустована натуральними каменями, бірюзою, створена спеціально для титулу «TOP of the Universe».

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини