Наступного тижня відкриють Ашан на Чорновола

Документи на будівництво торгового центру міська рада видала 6 липня, пише Tvoemisto.tv.

14 грудня у Львові на проспекті В’ячеслава Чорновола, 16І відкриють магазин «Ашан Чорновола». Про це повідомили в прес-службі Auchan Retail Україна.

Це буде третій магазин мережі у Львові. Перший відкрили у 2010 році в Сокільниках, другий – на вул. Володимира Великого у 2015 році. У компанії кажуть, що торговий центр матиме площу у 5000 квадратних метрів, а його концепцією буде superstore.

«Це передбачає швидке здійснення покупок, зручну навігацію, продовольчі товари у серці пропозиції, а також усе необхідне з непродовольчої групи. Окрім практичних та повсякденних товарів, пропонується великий асортимент товарів “для задоволення і добробуту” з акцентом на гастрономію та свіжі продукти», – кажуть в перс-службі.

Новий торговий центр буде двоповерховим. На першому поверсі розташують гіпермаркет та магазини. На другому поверсі — коворкінг та ресторан.

Об’єкт будують поряд із житловим комплексом «Авалон». Поруч є розвинена інфраструктура: дитсадки, школи, ліцеї, сквери, магазини, бізнес-центри, банки, АЗС, лікарні та аптеки.

За інформацією CEETRUS Ukraine, новий ТЦ зможе охопити 353 500 жителів у 10-хвилинній доступності.

«Об’єкт має зручне розташування, гарне транспортне сполучення, вільну пішохідну доступність. Загалом, в зоні покриття нового ТЦ Ашан на етапі будівництва знаходиться 12 житлових комплексів, біля 5000 квартир, приватний сектор активно забудовується багатоповерховими будівлями», – зазначають у компанії.

6 липня виконавчий комітет ЛМР видав містобудівні умови та обмеження на будівництво торгового центру між проспектом Чорновола та вул. Замарстинівською у Львові.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини