Домівка врятованих тварин у Львові потребує корму для підопічних. Як долучитись

У парку «Знесіння» мешкають 70 тварин, яких врятували зоологи, їм потрібні овочі, крупи, м’ясо та риба для лелек.

Домівка врятованих тварин просить львів’ян допомогти забезпечити своїх підопічних кормом на три зимові місяці. Перелік продуктів, що необхідні, оприлюднив зоолог Орест Залипський.

Про це повідомляє Твоє місто

«Оскільки в нашій домівці живе 70 тварин, ми постійно потребуємо вашої підтримки», – каже він.

Отже, львів’ян просять приносити:

Овочі та фрукти: 100 штук гарбузів, 100 кг моркви, 50 кг яблук, 10 кг селери – для кроликів, козлика Борі, кіз Ярки і Дарки, коня Орика та свинки Пепи.
Зернові: 120 кг овсі, 50 кг пшениці, 50 кг кукурудзи – для коня, кроликів, гусей, качок.
Крупи: 10 кг гречки, 10 кг рису, і по 10 кг пшеничної, вівсяної, кукурудзяної крупи.
Корми: 30 пачок шиншилам, 40 пачок гризунам (хом’якам, морським свинкам та щурам), 10 пачок фреткам, 50 кг котам, собаки з’їдають за 1 день 6 кг корму.
М’ясо: 30 кг курячих шийок, 20 кг сердець, 20 кг крил для лисиці Фокса, борсука Тимофія, сови Соні.
Рибу: 50 кг морожених салахи та мойви.
У Домівці врятованих тварин наголошують, що тваринам не можна давати капусту, кістки, вареники, пельмені, макарони, молочні продукти, перловку.

Також у притулку є велика потреба у підстилках: потрібно 150 мішків тирси для свині і коня, 500 тюків соломи для всіх тварин, а також ковдри, покривала, довгі зимові куртки.

Продукти можна віддати волонтерам, які працюють на території.

«Кролики їдять добре і збалансовано, якщо ви приходите і вони підходять до вас, це означає, що вони хочуть уваги, якщо ви їх пригостите морквою чи сіном – вони залюбки його з’їдять, адже вони постійно щось жують, але це не означає, що вони голодні. Наші собаки та коти їдять корми. Деякі полюбляють супчики чи кашу, але їдять в обмежених кількостях. Будь ласка, запитуйте, чи можна пригощати тварин вашими гостинцями, навіть якщо вони з великим захопленням з’їли печивко чи хлібчик, яким ви пригостили, це не означає, що вони голодні та що їм можна давати такі ласощі», – каже Орест Залипський.

З питаннями щодо свійських, хижих тварин, гризунів і птахів можна звертатись до Назара Дулиша за номером 073 92 92 073 та Ореста Залипського – 096 52 01 249, а з питаннями щодо котів і собак – до Оксани Давидяк (096 74 76 653) та Ігоря Сайка (067 61 11 606).

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини