УГКЦ у Львові хоче збудувати житлову багатоповерхівку (візуалізація)

Релігійна громада церкви Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ хоче звести на вулиці Максимовича, 2 житловий багаквартирний будинок із вбудованими приміщеннями комерційного призначення та приміщенням центру молодіжного дозвілля. Відповідні містобудівні умови та обмеження мали розглядати сьогодні, 3 грудня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Як йдеться у проекті рішення, нове житло планують звести на земельній ділянці площею 0,7 га, на якій також

Цільове призначення ділянки – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури, категорія – землі житлової та громадської забудови. Також ділянка розташована у зоні Ж-4 – зоні багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Сихівського району.

Висота майбутнього житлового будинку має становити 64 м, втім остаточну висоту потрібно ще узгодити з аеропортом «Львів», оскільки земельна ділянка входить у межі приаеродромної території летовища.

Зазначимо, що релігійна громада церкви Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ виступає замовником будівництва. Який ж забудовник зводитиме цю багатоповерхівку, наразі невідомо.

Під час засідання виконавчого комітету дозвіл на будівництво не видали через те, що це питання виключили з порядку денного.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини