На Левандівському озері врятували лебедів, що замерзали. Як допомогти птахам

Лебеді мешкатимуть у Домівці врятованих тварин, що у парку Знесіння.

Учора на Левандівському озері у Львові врятували лебедів, які замерзали на воді. Операцію з порятунку проводили зоологи парку Знесіння, працівники ЛКП «Зелений Львів» та волонтери. Про це повідомив зоозахисник Орест Залипський на своїй сторінці у мережі Facebook, пише Твоє місто

«Велике дякую всім небайдужим, хто переймався за долю птахів, а ще більше дякую ЛКП «Зелений Львів» за оперативність і круту систему лапання цих птахів. Зараз вони в теплі це вже дуже добре», – каже зоолог Орест Залипський.

Лебеді мешкатимуть у Домівці врятованих тварин. Це волонтерський проект, завдяки якому у парку Знесіння мешкають близько 100 тварин – поранених, залишених тощо.

«Учора в Домівку привезли сову із струсом мозку. Волонтери приютили сімох лелек, домашніх кроликів, якими набавились і викинули геть, лисицю, відібрану у браконьєра, 20 собак та цуценят, покинутих кошенят і морських свинок, є навіть ігуана, борсук та інші тварини в потребі», – розповідає Орест Залипський.

Для тварин, які мешкають в Домівці, потрібні овес, просо, куряче м’ясо, курячі серця та печінка, корм для шиншил, морських свинок, риба – салака, мойва, а також солома, клітки, переноски, поїлки.

Охочі допомогти можуть приходити до домівки врятованих тварин на вул. Довбуша, 24 або телефонувати за номерами: 0683963812, 0739292073.

Також можна допомогти грошима, перерахувавши їх на картку у «ПриватБанку» №4149510061920023 зоозахисника Назарія Дулиша.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини