У Львові обрали кращих культуристів та фітнесистів України

Вчора, 18 листопада, у львівському клубі «Малевич» відбувся чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу, який організувала федерація WABBA. Свято сили і краси зібрало майже 200 атлетів зі всієї України.

Про це розповідає ZIK

На чемпіонаті України визначили трьох переможців в категоріях: абсолютний чемпіон з бодібілдингу – Сергій Черняк, абсолютний чемпіон MEN’S PHYSIQUE – Андрій Потиліцин та абсолютна чемпіонка Міс Бікіні – Наталія Касперська. Кожен з них отримав по 10 тис. грн із призового фонду турніру.

Серед учасників турніру були, зокрема, троє львів’ян – Лілія Яцишин (чемпіонка Європи WABBA 2018 року, категорія «Модел б’юті»), Сергій Климчук (бронзовий призер чемпіонату Європи WABBA 2018, категорія «Менс фізік») та Мар’яна Лопушанська (переможниця Ms. Universe 2017 року, категорія «Модел б’юті»).

Переможці змагань вже наступного тижня візьмуть участь у найпрестижнішому змаганні року від WABBA «Mr. & Ms. universe» у Португалії.

А вже влітку 2019 року у Львові проведуть Чемпіонат світу з бодібілдингу WABBA. Очікується, що участь у ньому візьмуть спортсмени з 50 країн.

Фото: Андрій Бурда

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини