Львівський аеропорт відновить занедбаний готель «Тустань». Візуалізація

У 2012 році його вже закривали на реконструкцію, втім пізніше третина будівлі обвалилася.

Про це повідомляє Твоє місто

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького реконструює готель «Тустань» на Любінській, 168а. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 16 листопада.

Зокрема львівський аеропорт планує реконструювати наявні готель та ресторан «Тустань», які розташовані на земельній ділянці площею 177,3 га, під готельно-ресторанний комплекс. Гранично допустима висота споруд не має перевищувати 24 м.

Водночас, Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького оголосив тендер на реконструкцію пасажирського павільйону на Любінській, 168 під службові приміщення аеропорту на понад 11 млн гривень. Однак перший тендер довелось скасувати через невідповідність документів фірм-учасників тендеру.

Додамо, що готель біля аеропорту «Львів» збудували наприкінці 80-х років минулого століття. У лютому 2012 року його закрили на реконструкцію у межах підготовки до Євро-2012. Тоді ж колишній генеральний директор львівського аеропорту Роман Гонтарєв назвав ще однією причиною закриття готелю – його нерентабельність. У червні 2012 року третина будівлі готелю обвалилася.

Вікторія Ейсмунт

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини