Заморозки та мокрий сніг. Прогноз погоди у Львові на тиждень.

Цього тижня синоптики прогнозують хмарну погоду із невеликими заморозками та першим мокрим снігом.

Про це повідомляє Твоє місто

Сьогодні, 12 листопада, синоптики впродовж дня прогнозують у Львові хмарну погоду без опадів. Температура вдень коливатиметься від +3 до +11 градусів тепла, інформує сайт sinoptik.ua.

Завтра, 13 листопада, погода також буде хмарною, однак без опадів. Температура повітря затримається на максимальній позначці +9 градусів тепла.

У середу, 14 листопада, впродовж дня очікують дощ, який послабшає надвечір. Небо буде хмарним, а повітря прогріється максимум до +8 градусів.

У четвер, 15 листопада, у Львові прогнозують дрібний дощ, який закінчиться ближче до вечора. Максимальна температура знизиться до максимум +7 градусів.

У п’ятницю, 16 листопада, вночі очікують заморозки з температурою -1 градус, вдень повітря прогріється до +4, погода буде ясною та без опадів.

У суботу, 17 листопада, опадів не прогнозують, вдень буде ясно, а ближче до вечора небо затягнуть хмари. Вночі та вранці від -5 до -3, вдень — максимум до +3.

У неділю, 18 листопада, весь день буде хмарним, можливий дощ із мокрим снігом. Температура повітря коливатиметься від -1 до +2 градусів тепла.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини