Як стати успішним в Україні: Львівські підприємці допомагатимуть студентським стартапам

Компанії IQ holding, !FEST, «Трайдент», IDS Group, ФайнаBerry, ІТ-компанія N-ix допоможуть запустити стартапи молоді. Розповідаємо деталі проекту та зареєструватися для участі в програмі.

Проект «Стань успішним в Україні!» ініціювали Університет банківської справи, компанія «IQ holding», Бізнес-школа УБС, Львівський обласний центр зайнятості за підтримки Львівської міської ради.

Як проходитиме проект «Стань успішним в Україні!»

За словами ректорки Університету банківської справи Анжели Кузнєцової, до 5 листопада на конкурсній основі у Львові відберуть 30 найцікавіших проектів та ідей, запропонованих молоддю. Їхні автори зможуть пройти навчання в бізнес-школі, щоб, отримавши практичну підготовку та знання, запустити власний бізнес-проект за підтримки досвідченого ментора. На думку організаторів, переможці вже через шість місяців після старту будуть готові започаткувати власний бізнес.

Хто увійшов у Клуб менторів та допоможе у створенні бізнес-проектів
Увійшли до Клубу менторів та зголосилися стати наставниками для молоді керівники таких відомих українських компаній, як: IQ holding, Холдинг емоцій !FEST, IDS Group, ІТ-компанія N-ix, туристична фірма «Трайдент», Franchise Group, Файна Berry, Tikitai, страхова група ТАС та інші.

«Ментор – це людина, яка вже пройшла свій шлях до успіху та має бажання поділитися своїм досвідом з тими, хто лише мріє про бізнес-перемоги. Тому підтримка та рекомендації такої людини є цінним стартовим капіталом», –вважає Андрій Якимів з «IQholding».

За словами керівника експертної групи з комунікацій і стратегічного планування директорату інновацій та трансферу технологій МОН Віталія Чернюка, Міністерство освіти та науки підтримує реалізацію проекту та зацікавлене активізувати діалог між університетами та бізнесом, зокрема і через розвиток інституту менторства при вищих навчальних закладах.

Як зареєструватися на участь у конкурсі

Щоб стати учасником проекту, необхідно до 5 листопада зареєструватися за посиланням, пройти співбесіду та місячне навчання.

21 грудня відбудеться фінал, переможці якого отримають не лише грошові премії та заохочувальні призи, а й менторський супровід у реалізації власного проекту.

"Стань успішним в Україні!" Створення Клубу менторів для реалізації студентських стартапів

Gepostet von Твоє Місто am Mittwoch, 17. Oktober 2018

Фото Університету банківської справи

Джерело: Твоє Місто

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини