Лариса Ніцой вимагає у Міністерства освіти звільнити “вчителів-сепарів”

Дитяча письменниця Лариса Ніцой пропонує доповнити закон про освіту правкою, яка б захистила “бійців АТО та всіх героїв, що полягли за Україну, та їхніх дітей від впливу негідних учителів”.

“Знаючи про величезну проблему в школах з учителями-“сепарами”, їхньою зневагою до наших бійців та обурення цими фактами батьків, я неодноразово виступала на нараді в міністерстві,” – написала вона на сторінці у Facebook.

Закон про освіту пропонує доповнити таким пунктом: “Педагогічні, науково-педагогічні та наукові працівники, які виявляють неповагу до Конституції та законів України, державного устрою, територіальної цілісності України, державної мови, державного гімну та державного прапора, захисників України, підлягають звільненню. Їм заборонено в подальшому викладати в освітніх закладах України”.

Сьогодні немає законних підстав не брати учителів-“сєпарів” на роботу, наголошує Ніцой. Вона розповіла, що 2 тижні тому в Краматорську виник конфлікт із вчителем на прізвище Голдсберг. Він публічно ображав воїнів АТО.

“Історія набула розголосу і під тиском місцевих активістів цю істоту знову звільнили”, – написала Лариса Ніцой.

Джерело: Gazeta.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини