У Львові люди закидали помідорами проросійських провокаторів за спекуляції на «соціалці» (фото, відео)

фото: ZIK

Сьогодні, 14 вересня, у скверику біля Львівської ОДА відбувся пікет проросійських активістів, яких привели на акцію люди партій Рабіновича-Мураєва-Медвечука «За життя» та «Український вибір». Після словесних перепалок із місцевими проукраїнськими активістами (в основному хлопцями із «Національного корпусу»), останні закидали тих помідорами, щоб вони забиралися «у Росію».

Про це повідомляє кореспондент ІА ZIK.

На пікет прийшли три десятки людей пенсійного віку, яких регулярно можна побачити на різноманітних проросійських акціях, та, зокрема, на радянському святі «9 травня». У своїх промовах, вони виступали за зниження ціни на газ, відмовлення від кредитів МВФ, збільшення зарплат та пенсій. Тобто за соціально-економічна тематика, однак, не забували покритикувати також і міжнародну політику України. Ними не було наведено ніяких цифр та реальних причин, чому мітинг відбувся саме сьогодні.

фото: ZIK

До пікетників підійшли львівські активісти та молоді люди із «Національного корпусу». Почалися словесні перепалки. У підсумку, патріотично налаштовані львів’яни розірвали символіку партії «За життя» та закидали її прихильників помідорами, зокрема, багато з помідорів попало і в Інну Іваночко з партії Медвечука «Український вибір».

фото: ZIK

фото: ZIK

Львівські активісти запевняють, що ця акція була проплачена, тому вони вийшли, щоб захисти Львів від посягань проросійських політиків.

Варто зазначити, що все це відбулося під пильним наглядом поліції.

14.09.2018 о 12:30Акція під стінами ОДА у Львівській області закінчилася закиданням гнилих помідорів в Інну Іваничко з партії Медвечука «Українського вибору»

Gepostet von Igor Zinkevych am Freitag, 14. September 2018

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини