У Львові встановлять підземні контейнери для сміття

Львівська міська рада має намір встановити понад 50 підземних контейнерів для сміття у центральній частині міста. Про це  депутат Львівської міськради Сергій Івах повідомив на своїй сторінці у “Фейсбук”.

Джерело: lviv.vgorode.ua

Міськрада вже обрала кілька локацій, де можуть встановити нові контейнери. Зокрема, на пр. Чорновола, 2, пл. Міцкевича, 8, пл. Ринок, вул. Валовій, 29, вул. Вороного, 20, вул. Кн. Романа, 3, вул. Словацького, 16, пр. Свободи та вул. Лесі Українки.

За словами заступника міського голови Львова з питань ЖКГ Сергія Бабака, контейнери хочуть встановити за кошти інвестора.

“Зараз ми доопрацьовуємо документи і потім шукатимемо інвестора для встановлення таких контейнерів, бо це дорога річ. По-друге, тут є ще специфіка, щоб забирати ТПВ з таких контейнерів перевізники мають мати відповідні машини, тобто там має бути кран, який їх піднімає. Ідея така є, ми її будемо реалізовувати”, – розповів ZAXID.NET Сергій Бабак.

Нові контейнери підземного типу можуть бути встановлені у місті до кінця 2018 року. Перевагами таких контейнерів Сергій Бабак назвав відсутність неприємного запаху та естетичний вигляд.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини