Наступного тижня зі Львова відкриють чотири нові авіарейси. Перелік маршрутів

Зі Львова почнуть літати прямі рейси до Гданська, Катовіце, Дортмунда та Ольштина.

Наступного тижня угорський лоукостер Wizz Air відкриває зі Львова два нові маршрути до Польщі та Німеччини. Натомість польський авіаперевізник LOT відкриє пряме сполучення між Львовом та Ольштином.

Про це розповідає Твоє місто.

Львів — Гданськ — два рази на тиждень у понеділок та п’ятницю. Вартість квитків становить від 279 грн в один бік.

Львів — Катовіце — двічі на тиждень у понеділок та п’ятницю, а з 20 червня частота польотів збільшиться до чотирьох разів на тиждень: понеділок, середа, п’ятниця та неділя. Вартість квитків стартує від 279 грн в один бік.

Львів — Дортмунд — двічі на тиждень — по понеділках і п’ятницях. Вартість найдешевших квитків становить від 719 грн в одну сторону.

27 березня, у вівторок, польський авіаперевізник LOT відкриває пряме сполучення Львів — Ольштин, який літатиме щовівторка та щосуботи. Квитки у два боки на економ-клас коштують від 54 євро.

Нагадаємо, сьогодні останній день розпродажу авіаперевізника Wizz Air на всі маршрути до 30 квітня зі знижкою 30%. Найдешевші квитки зі Львова до Катовіце коштують від 319 грн. У ціну квитка входить перевезення одного предмету ручної поклажі розмірами до 55х40х23 см і вагою до 10 кг.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини