Активісти заблокували концерт Ірини Білик у Львові

Перед входом у Львівську оперу блокувальники розлили свинячу кров

Активісти низки громадських організацій Львова заблокували усі входи до Оперного театру, де о 19.00 мав розпочатись концерт Ірини Білик. Про це повідомляє Львівський портал.

Представники організацій «Сокіл», «Добровольчого руху ОУН», «Спротив Романа Шухевича», «Дух нації» та інших розлили біля центрального входу в Оперу свинячу кров та кинули в неї дві троянди.

Учасники акції скандують «Слава Україні – Героям слава!» та тримають в руках фото Ірини Білик з назвами міст на Донбасі, де проводились бойові дії.  Людей, які намагаються зайти в Оперний театр, активісти не пропускають. Біля Оперного театру також присутні працівники поліції.

За словами керівника організації «Сокіл» у Львові Богдана Федуна, активісти блокують концерт, оскільки його організатори не виконали їхніх умов.

«Вони  знали, що ми будемо блокувати цей концерт. Знали, які вимоги є  у львівських активістів до цього виконавця. І знаючи це все, вони далі продавали квитки. Вони думали, що обійдеться, що когось куплять, домовляться. Вони неодноразово дзвонили нам, намагались переконувати і так далі», – сказав він.

За його словами, активісти блокуватимуть концерт співачки доки вона не вийде до активістів і не заявить, що Росія – це агресор.

Джерело: Твоє Місто

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини