Розкрито таємницю львівянки, яка вразила італійців виконанням опери

Music conductor

Розкрито таємницю львівянки Софії Чайки, яка янгольським голосом виконала оперу на вулиці в Римі. Про це повідомляє сайт Cactus.

Вже другий тиждень не вщухають пристрасті навколо відео, на якому молода дівчина з неперевершеним янгольським голосом співає відому неаполітанську пісню “Torna a Surriento” на Віа деї Кондотті у Римі.

Журналістам видання “Стожари” вдалося з’ясувати цікаві подробиці щодо особистості юної співачки.

Історію про появу цього відео, ЗМІ розповідали раніше. Італієць Bruno Vallo, зачарований співом українки розмістив відео на своїй сторінці у Facebook. Зокрема він повідомив, що зустрів чарівну співачку на Віа деї Кондотті у Римі та зробив запис з відстані 4 метри. Це відео одразу набуло шаленої популярності. 22 мільйон переглядів та тисячі коментарів. У соцмережі обговорювали, що робила співачка на вечірній римській вулиці, звідки вона, як її звати, чим займається.

Як з’ясувалося, цією прекрасною співачкою виявилася львівянка Софія Чайка.

https://youtu.be/ssq_bJnSLRM

Встановити ім’я загадкової співачки допоміг радіоведучий радіо “Львівська хвиля” Тарас Гаврик. Софія перебувала у Римі на відпочинку, на сьогодні дівчина є студенткою 3 курсу Львівської музичної академії. Вочевидь, її неперевершений голос – родинний талант, оскільки її рідна тітка – Чайка Володимира Павлівна (помeрла у 2015 р у м. Львів) — українська оперна співачка, володарка лірико-колоратурного сопрано, яка останні роки свого життя присвятила викладанню співу у музичній академії.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини