“Карпати” підвищують ціни на квитки

Керівництво ФК “Карпати” вимушено змінює цінову політику перепусток на стадіон “Україна”

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт “Левів”.

Опираючись на той факт, що матчі другої частини чемпіонату розпочинаються вже у середині лютого, клубу необхідно якісним чином підготувати поле стадіону “Україна” для проведення домашніх поєдинків. Відповідно, для підтримки газону у хорошому стані, необхідно увімкнути підігрів поля.

Також, чималі кошти витрачаються на обслуговування стадіону під час домашніх ігор, адже з 2018 року зростуть ціни на енергетичні продукти. Окрім цього, зважаючи на величезні штрафи (сотні тисяч гривень), що були накладені на львівський клуб через поведінку уболівальників, ФК “Карпати” вимушений змiнити цінову політику щодо квитків на домашні матчі львівської команди.

Вартість квитків на гру проти луганської “Зорі” та на всі наступні домашні поєдинки “зелено-білих” стартуватимуть від 50 гривень. Фактично, 90% місць на стадіоні “Україна” будуть доступні уболівальнику за цю суму. Трибуна під накриттям та VIP-ложі відповідно коштуватимуть 100 та 250 гривень. Як і раніше, перепустки можна буде придбати у магазині “Фанат” (вул. Вороного, 3) та в день матчу у касах стадіону “Україна” (вул. Липова алея, 5).

Нагадаємо, що перший домашній матч у новому році проти луганської “Зорі” відбудеться у неділю, 18 лютого о 14:00.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини