Львів найкраще в Україні піклується про тварин

Місто очолило рейтинг прозорості та успішності міст по роботі з тваринами.

Львів отримав найвищі відзнаки рейтингу міст України щодо прозорості та успішності роботи з безпритульними тваринами. Його оприлюднила міжнародна платформа з ідентифікації тварин Animal-ID.info на своїй сторінці у Facebook, пише Твоє місто.

«У Львові працюють більшість сервісів, успішність роботи прослідковується в основних показниках», – йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням прес-служби ЛМР, рейтинг від Animal-ID.info створювався після підрахунку тварин та імплементованих сервісів в містах України.

«Ми знайшли дієву модель роботи з безпритульними тваринами, гуманного скорочення їх чисельності. З 2014 року в місті ми запровадили комплексну програму: системна стерилізація, вакцинація, адопція (або відпуск під нагляд опікуна). Останній пункт означає, що ЛКП «Лев» надає хвостатим безпритульним не лише ветеринарні послуги, лікування і догляд, але й шанс знайти новий дім», – розповідає директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Згідно з повідомленням, за минулий рік в ЛКП «Лев» прилаштували у нові домівки майже 550 чотирилапих безхатьків. Також підприємство продовжує безкоштовно чіпувати домашніх собак.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини