Wi-fi у поїздах та на вокзалах може стати платним

В Укрзалізниці розглядають кілька варіантів монетизації послуги, один із них – демонстрація реклами при підключенні до мережі wi-fi.

Wi-fi у поїздах «Інтерсіті+» та на заліничних вокзалах може стати платним. Про це заявив в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниці» Євген Кравцов у інтерв’ю «112.ua».

«Wi-Fi на сьогоднішній день забезпечені поїзди категорії “Інтерсіті+”. Ми продовжуємо роботу, пов’язану з поліпшенням якості сигналу і з якістю пропускної здатності трафіку. Ви знаєте, що на сьогоднішній день це безкоштовна послуга. У той же час у більшості країн Європи, де в поїздах надається послуга Wi-Fi, вона платна», – сказав Євген Кравцов.

За його словами, в Укрзалізниці розглядають інші способи монетизаціїї цієї послуги, серед яких демонстрація реклами при підключенні до мережі wi-fi або використання ключів, паролів та QR-кодів.

Він зазначив, що остаточне рішення залежить від переговорів із підрядниками та економічних умов. За його словами, цей проект хочуть реалізувати без додаткових витрат для УЗ.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини