Відеоблогери зняли ролик про зимовий туризм у Львові (відео)

Команда львівських відеоблогерів з проекту Blog360 зняла та опублікувала на YouTube ролик про зимовий відпочинок у Львові.

Відео під назвою «Львів зимовий» – це 24-хвилинна програма з розповідями львівської журналістки Мар’яни Романяк та її брата, ведучого Володимира Романяка про цікаві локації міста. Розповідь супроводжується зимовими пейзажами Львова, знятими за допомогою дрона, – пише zaxid.net

Відеоподорож розпочали із залізничного вокзалу. Також розповіли про костел Ольги та Єлизавети та Гарнізонний храм. Окрему увагу приділили найбільшому органу України, який можна послухати у Львівському будинку органної музики. На відео також є новозбудований Центр Шептицького, у якому розташована найсучасніша бібліотека України, та цікаві кав’ярні міста. Також відеоблогери показали зимові розваги у Львові – ковзанку на площі Ринок, катання на санках у Стрийському парку та Різдвяний ярмарок. Ведучі коротко розповідають про те, що можуть побачити туристи на кожній з локацій.

Blog 360 – це проект про подорожі Україною та світом, що має на меті створення якісного українськомовного контенту про туризм.

Раніше на Blog360 публікували відео про найбільший мікрорайон Львова Сихів, храми Львова, а також про різні міста Західної України, зокрема Трускавець та Яремче.

Додамо також, що в грудні 2017 року авторитетне британське видання The Telegraph внесло Львів у рейтинг 12 місць світу, які обов’язково варто відвідати у 2018 році. А трохи раніше ще одна британське видання – газета The Independent назвала Львів ідеальним місцем для проведення зимового відпочинку. Серед головних причин видання виділило місцеві затишні кав’ярні, магазини з ласощами та казкову архітектуру.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини