Хто така Загорецька Людмила Степанівна: факти про учасників і найкращі номери (відео)

Львівська команда коміків “Загорецька Людмила Степанівна” у складі Віктора Розового, Святослава Антіпова та Дмитра миттєво підкорила українців нестандартним гумором та своїми фірмовими фразами. То хто така “Загорецька Людмила Степанівна” (ЗЛС)?  Радіо Максимум розповідає про хлопців, що “порвали” Україну.

“Загорецька Людмила Степанівна” під наставництвом Юрія Горбунова стала однією з двох коменд-переможниць третього Чемпіонату України з гумору “Ліга сміху”. Пригадаймо цю “рвань”!

Про “Загорецьку Людмилу Степанівну” багато хто дізнався завдяки “Лізі Сміху”, однак Віктор Розовий та Святослав Антіпов далеко не новачки серед коміків. Свою команду хлопці заснували ще 2011 року. На той час вони були гравцями двох КВК-команд Львівської політехніки. Одразу розкриємо інтригу: реальної Загорецької Людмили Степанівни не існує, тому назва, як і сам гумор львів’ян, небанальна.

Шлях до перемоги в Лізі Сміху

Свій шлях до “гумористичного дна” Загорецька починала з участі в різних західноукраїнських лігах КВК. Вперше команда гучно заявила про себе вже через рік після створення. Четвірка в складі Олександра Лопушанського, Віктора Розового, Святослава Антвіпова та Андрія Лазарця дійшла до фіналу Львівської ліги КВК “Європа”. Незважаючи на те, що команда посіла останнє місце в фіналі, “Загорецьку Людмилу Степанівну” назвали головним відкриттям сезону.

У перший сезон створення Ліги сміху львівська команда впевнено виграла рівненську Лігу сміху, а в другому сезоні стала чемпіоном тернопільської ЛС. Третій сезон чемпіонату з гумору став для хлопців із ЗЛС тріумфальним, адже вони виграли головну лігу.

За словами Віктора та Святослава, під час проекту вони найбільше потоваришували із “Вінницькими”, а також командою “Отдихаєм вмєстє”, хмельницьким “Форматом”, “Ляпасом” з Тернополя, і, звісно, з “Віпом” – з Володькою, ну і з Танькою.

Якими є учасники ЗЛС у житті?

Віктор Розовий та Святослав Антіпов кардинально відрізняються від своїх сценічних персонажів. Хлопці дуже стримані та спокійні. Віктор веде здоровий стиль життя та займаєхться спортом. А от Святослав не так давно повернувся з армії: він служив у славнозвісній львівській 80-ій бригаді.

Для обох коміків гумор залишається більше хобі, а не роботою. Віктор заробляє на життя проведенням корпоративів, весіль чи інших урочистих подій, а Святослав поки що в творчих пошуках. На додачу, “Загорецька” бере участь в шоу як “Ігри приколів”.

Не можемо оминути увагою і проект учасників ЗЛС Kurwa Matj, яким хлопці займалися в рамках львівського “Вечора колєг”. Пісні про Йосипа та Влодика, які живуть поблизу польського кордону, був дуже популярним в мережі.

Спеціально для шанувальниць Загорецької ми дізналися, що Віктор Розовий має дівчину, з якою зустрічається вже 5 років. А от серце Святослава – вільне.

Загорецька – найкращі виступи

Кожен виступ “Загорецької Людмили Степанівни” був справді “рванню”. До вашої уваги ТОП-5 номерів команди, які розсмішать вас до сліз.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини