8 подій, які обов’язково потрібно відвідати у Львові на Різдво

1. Зимуй активно у Парку культури!

7-8 січня в рамках акції “Зимуй активно” в Парку культури проводитимуться дитячі майстер класи. Також, в Парку колядуватимуть дитячі і дорослі вертепи, гурти: “МалДіви”, студія вокалу “Подих весни” та юна виконавиця RoNika. Хедлайнер 7 січня – запальні хлопці з гурту “Йорі Клоц” о 18:00, які вже кілька років поспіль традиційно колядують у Парку.

Дата: 7-8 січня.

Вхід безкоштовний!

Локація: Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького.

2. Різдво в Гаю

Усі, хто в ці дні відвідає Шевченківський гай (scansen, або музей під відкритим небом), потраплять в атмосферу родинного тепла, різдвяної містерії, де звучатиме дзвінка коляда у сяйві мерехтливих ліхтариків, де розгорнеться ярмарок, який щедро частуватиме традиційними стравами, а саме – медовою кутею, пампушками, духмяним узваром та іншими смаколиками.

Дата: 7-9 січня.

Вартість входу 20-40 грн.

Локація: Шевченківський Гай.

3. Різдвяна феєрія «Коли ангели спускаються на землю»

Феєричне, вогняне та лазерне шоу «Коли ангели спускаються на землю» від майстрів Львівського академічного духовного театру «Воскресіння» у дворику Львівської Ратуші. З вежі Львівської Ратуші в дворик спустяться ангели, де оживе Різдвяна коляда з різними сценічними атрибутами. Атмосфера буде панувати різдвяна і гарна.

Дата: 7-8 січня.

Вартість входу для дорослих 100 грн, для дітей – 50 грн.

Локація: Дворик ратуші.

4. Різдвяний фестиваль – «Велика коляда»

“Лейтмотивом подільської коляди у світлі святкування 140-річниці від дня народження Леонтовича буде шедевр світової музики “Щедрик”, – зазначають організатори. А також хорові колективи виконуватимуть “Ой на ріці, на Ордані”, “Іде звізда чудна”, “Пане господаре, я на вашім дворі” і ще багато іншого.

Дата: 7-21 січня.

Локація: Храм Пресвятої Євхаристії.

5. Вертеп під каплицею Боїмів

Продовжуючи свої традиції “Мистецький простір” три дні підряд о тій самій годині покаже вам надзвичайно чудове дійство в центрі міста. Якщо ви хочете побачити це, не спізнюйтесь!

Дата: 7-9 січня.

Локація: Каплиця Боїмів.

Безкоштовно!

6. Різдвяний органний концерт

Сповнитися святковим настроєм та надзвичайними різдвяними враженнями Вам допоможе Олена Мацелюх на своєму органному концерті. Запрошуємо приходити разом із родиною та друзями у цей день до Органного залу, де будемо святкувати Різдво разом.

Дата: 7-8 січня.

Вартість квитка 50-80 грн.

Локація: Будинок органної та камерної музики.

7. Зимова резиденція Львова

Кожного дня виступи вертепів, оповідки про львів (екскурсії), дефіляди ангелят, квести та багато іншого можна побачити у Зимовій резиденції Львова.

Вхід безкоштовний!

Локація: Палац Потоцьких.

8. Шоу для всієї родини «Холодне серце»

«Холодне серце» – це яскраве, захоплююче, у своєму роді унікальне шоу для всієї родини. Масштабність постановки, неймовірні пригоди, більше 40 персонажів, грандіозні декорації, яскраві костюми, чудова музика, захоплююче вогняне шоу, запаморочливі акробатичні трюки, сучасна хореографія – дарують глядачам відчуття свята! Дива у вигляді спецефектів та інтерактивні моменти, під час яких гості беруть безпосередню участь у низці фантастичних подій, призводять в невимовний захват дітей і вражають дорослих!

Дата: 9 січня.

Локація: Львівська обласна філармонія.

Вартість квитка 80-280 грн.

Дітям до 5-ти років включно вхід безкоштовний!

Джерело: afishalviv.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини