Куди піти у Львові на вихідних: ТОП-5 ідей, як весело провести час і не потратити більше ніж 150 гривень

Попереду три дні вихідних. Щоб Ви не сумували і не сиділи вдома, 032 підготував для Вас 5 ідей, як можна весело та цікаво провести ці вихідні у Львові і не витратити при цьому більше ніж 150 гривень.

Розповідає 032.ua.

Завітайте у зимову резиденцію Львова

Цього року у Львові вперше відкрили Зимову резиденцію. Розташована вона на подвір’ї Палацу Потоцьких. Ось, що там буде цікавого на цих вихідних:



Відвідайте концерт «Різдвяний музичний дарунок»

У суботу, 23 грудня, у Львівській філармонії, що на вул. Чайковського,7 відбудеться концерт «Різдвяний музичний дарунок». У програмі концерту: твори Вівальді, Барвінського, Скорика та інших. Коштують квитки на концерт від 50 до 110 гривень.

Випийте чаю на Різдвяному ярмарку

Уже другий тиждень у Львові працює Різдвяний ярмарок. Якщо Ви ще там не були — то саме час туди завітати у суботу, неділю або ж у понеділок. Там Ви можете щось перекусити, придбати подарунки, а також випити теплого чаю і зробити селфі біля головної ялинки міста.

Прогуляйтеся у парку

У Львові є так багато красивих парків, що гуляти там взимку — це справжнє задоволення. Зокрема, для прогулянки на цих вихідних чудово підійде Парк культури, Стрийський парк та парк імені Івана Франка. Скільки? Безкоштовно.

Покатайтеся на ковзанці

Вихідні — чудова нагода провести час активно. Якщо можливості поїхати покататися на лижах чи сноуборді немає, то Вам ідеально підійде катання на ковзанках. Тим більше, що на площі Ринок і на Медику уже відкрили ковзанку. Працює вона і у ТРЦ «Кінг Крос Леополіс». Коштує катання на ковзанах у Львові – від 50 грн.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини