В Україні «прорвало» ринок б/у автомобілей

На українському ринку б/у автомобілів справжній бум. У листопаді продажі старих автомобілів на первинному ринку склали 45% від кількості усіх продажів.

Такі дані повідомляє асоціація «Укравтопром». За їх даними, із загальної кількості 13 902 зареєстрованих легкових авто 6225 штук довелося б/у. Таким чином, у порівнянні з листопадом 2016 року це число виросло на 83%!

«Найбільша кількість українських номерів в листопаді отримали відразу дві марки – Volkswagen і Renault показали однаковий результат 1058 б/у авто. Старі Volkswagen, продемонструвавши 56-відсоткове зростання до аналогічного показника минулого року, охопили 64% загальної кількості зареєстрованих в листопаді автомобілів цієї марки. Зростання первинних реєстрацій Renault склав 58% до аппг і забезпечив частку 59% загального обсягу продажів марки», — говорять в «Укравтопромі»

На третьому рядку рейтингу, за даними асоціації, закріпилася Skoda (742 шт.), майже вдвічі перевищивши результат листопада 2016 року. Частка зареєстрованих вживаних автомобілів чеської марки в листопаді склала 55 відсотків.

Opel стабільно утримує четверту позицію з результатом 474 б/у авто (+37% до аппг), що становить 97% первинних реєстрацій марки за листопад.

У п’ятірку лідерів листопада увійшов Ford, перевищивши торішній результат в 2,5 рази і зайнявши половину загального обсягу первинних реєстрацій бренду.

«Всього з початку року в Україні було поставлено на облік 50 тис. 309 колишніх в експлуатації імпортованих легкових авто, що в 3,8 рази (+380%) більше, ніж за перші одинадцять місяців 2016 року», — додають експерти.

Джерело:ukr.media

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини