Анастасія Багінська: “Музика для мене – набагато більше, ніж просто захоплення”

Уже сьогодні дванадцятирічна Анастасія Багінська представить Україну на Дитячому Євробаченні-2017 в Грузії. На сцені Олімпійського палацу Тбілісі вона виступить з піснею “Не зупиняй”. А до цього часу за неї і за Україну можна проголосувати на сайті.

Напередодні міжнародного фіналу пісенного конкурсу ми вирішили трохи ближче познайомити вас із юною артисткою.

Вперше Настя виступала на сцені в 5 років із піснею “Маленьке цуценя”. Тоді вона зайняла друге місце в конкурсі, і була одного зросту з плюшевим цуценям. А вже через 4 роки – представляла Україну на ХІІ міжнародному дитячому музичному конкурсі “Вітебськ-2014” в рамках “Слов’янського базару у Вітебську”. Настя була наймолодшою учасницею, і вперше за історію існування цього конкурсу привезла в Україну Гран-Прі. Згодом вона стала улюбленицею публіки, увійшовши в супер-фінал талант-шоу “Голос. Діти-2”.

“Я співаю ще з трьох років. Переспівувала пісні з реклам та мультиків навіть якщо це була якась англійська пісня. Звісно тоді я взагалі не знала англійської, але придумувала собі слова і співала. Музиці я присвячую всі 100% свого часу. Для мене це набагато більше, ніж просто захоплення. Можна сказати, що це вже моя професія. Мені завжди дуже цікаві нові конкурси. Кожного разу це новий досвід, нові знайомства і навіть нові друзі. А ще це новий рівень мого музичного шляху”.

Окрім вокалу, Анастасія навчається грі на фортепіано, займається акторською майстерністю, вчить англійську, любить кататися на роликах, скейті, їздити верхи на конях, малювати і подорожувати. Також вона є маленьким послом України в Нідерландах.

“У мене зовсім небагато друзів, але я точно знаю, що вони справжні й надійні. І якщо є можливість, то я проводжу час з ними або зі своєю родиною. Із рідними ми любимо ходити в парк, просто гуляти на природі. А з друзями можемо дуркувати: битися подушками, стрибати, бігати… Можемо теж сходити в кіно або просто поспілкуватися”.

Коли Настя буває в кіно, то змушена відмовляти собі в попкорні, який може завдати шкоди голосовим зв’язкам співачки. Але залюбки їсть свої улюблені тістечка макаруни й улюблену капусту броколі. З-поміж усіх свят Настя найбільше любить день народження і Новий рік. Про те, як проходять її заняття, відпочинок та творче життя, Анастасія Багінська розповідає в своєму відеоблозі – #Bagi_Vlog.

“Свій шлях влогера я тільки починаю і тому це трохи страшнувато. Інколи мені здається, що на мене всі дивляться, коли я йду, наприклад, в магазині і розмовляю з телефоном. Мабуть, це виглядає дивно. Але я вирішила, що буду про все розповідати у блозі, оскільки можу надихнути інших дітей чи навіть дорослих не боятися й робити те, що хочеш. Також на моєму YouTube-каналі зараз з’являються Щоденники Дитячого Євробачення-2017 з найкрутішим, кльовим і максимально позитивним ведучим Євробачення Тімуром Мірошниченком. Перед поїздкою в Грузію Тімур допомагав мені в підготовці до конкурсу, вчив зі мною англійську, розповідав про грузинські звичаї”.

Окрім ведучого UA: ПЕРШИЙ Тімура Мірошниченка, Настю підтримують також й відомі українські артисти: Джамала, Monatik, Потап. Вони звернулися до неї з побажаннями успішного виступу.

“Мені було дуже приємно й неочікувано отримати слова підтримки від топових артистів України. Їхні слова мені дуже потрібні, особливо зараз. Я дякую за це. І ще хочу сказати дещо дуже важливе. Вперше за всю історію Дитячого Євробачення та і Євробачення взагалі країна-учасниця конкурсу зможе голосувати сама за себе. Тому я розраховую і сподіваюся на підтримку України. Ви зможете голосувати за мене онлайн з 24 до 26 листопада. А я зі свого боку, зроблю все можливе, щоб привезти перемогу”.

Але найбільше й найкраще про артиста розповідає його творчість. Тому подивіться кліп Анастасії Багінської на пісню “Не зупиняй”, з якою вона представить Україну на Дитячому Євробаченні-2017 в Грузії. І обов’язково проголосуйте за неї за посиланням https://vote.junioreurovision.tv/.

Фото: Facebook, junioreurovision.tv

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини